tirsdag 11. september 2012

Det er noe i luften -klar for kaldere vær?

Torbofamilien er glad i årstider!

Høsten er vi glade i fordi det betyr at vinteren ikke er langt unna, og at vi så smått kan begynne å snuse på skisesongen. Det er ingen hemmelighet at vi er vintermennesker, og at ski stort sett alltid står i hodet på oss;)

Nå når vi kan begynne å vente på å lukte snø i luften, og snart kan finne frem dunjakkene, hvilket er en stor begivenhet hvert år(!), er det på tide å se over vintergarderoben. Vi voksne har strengt tatt ikke vokst ut av noe som helst, men vi ønsker oss alltid noe allikevel;) Barna har stort sett vokst ut av det meste, så nå er tiden for å gå på jakt etter godt tøy, og gjerne på gode tilbud!

Vi bruker mye ull, hele året, men spesielt i høst/vintersesongen. En klar favoritt er Nøstebarn sin ull, den er ubehandlet og holder super kvalitet! Enkalte plagg minsten bruker er brukt av tre barn før henne, og de er i supert hold fortsatt -slikt kan vi like:)

Akkurat nå har Nøstebarn en konkurranse på bloggen sin, der du kan vinne en av fire ulike pakker, det skal litt til å bli trukket ut kanskje, men det er jo lov å håpe? Konkurransen finner du her, lykke til!


PS: Nøstebarn har salg hver vår, mange godbiter til gode priser;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar