fredag 20. februar 2015

Turtelling!

Vi har tatt utfordringen fra utetid.net, og teller turer. Målet er 100 store og små turer i 2015. Vår definisjon av hva vi teller som tur er at minst ett barn må være med, og at vi er ute i minst et par timer. Lengden på turen i km er ikke så nøye, det er utetiden som teller. 
Enn så lenge er turene preget av at det er vinter, og at vi er skimennesker. De fleste turene har vært i alpinbakken, noen har vært på jordet bak huset, og noen har vært på langrenn. Det store målet for sesongen er at lilleturbo klarer den aller minste bakken på ski selv. Det er et skikkelig hårete mål, men vår erfaring er at Alt går! Og går det ikke i år, så går det sikkert til neste år, man må i hvert fall prøve. Vi er godt i gang med øvingen, og gleder oss stort over at hun nå har stått på ski, mellom våre ben, men likefullt -hun stod selv. Det hadde vi ikke trodd for ett år siden! 

De virkelig lange turene i km planlegges til sommeren, til fots og på sykkel, i Jotunheimen og på Hardangervidda. Vi gleder oss skikkelig, men nyter snøen så lenge vi kan:) 

I dag skal vi ut på tur #19, på ski -naturligvis;)
Under emneknaggen utetid15 deles bilder av andre turtellere, til stor inspirasjon, det er så mange herlige bilder! Bli med da vel, og god tur:)


2 kommentarer:

  1. Dokke er flinke til å nyte snøen ja! Skiglede lyser ut av bildene, og ser flott ut :-) Blir en del langrenn med pulk, og sist no en del i trekket på oss også. Får nyte det beste av vinteren mens man kan. Høres spennende ut planene for sommeren, gleder til innlegg fra dokke ;-)

    SvarSlett
  2. Takk:) Kjekt å høre dere også koser dere i snøen. Vi er uten tvil vintermennesker, og trives aller best i snøen, selv om utesommeren unektelig er fin den og;)

    SvarSlett