tirsdag 26. juni 2012

Festivalsommer

Sommer = festivaltid! 

Flere festivaler har fått øynene opp for barnefamilier, og byr på festivalmoro også for de minste. Hvorfor ikke ta turen? Sjekk hvilke festivaler som klaffer med ferieukene deres, pakk støvler og flipflopper og hiv dere med:) Ikke glem hørselsvern for de aller minste! 

Vår favoritt er Ekstremsportveko på Voss! Med en sportsdel og en festvaldel er det duket for en fantastisk uke med mye aktivitet! Om en deltar eller er tilskuer byr Voss på fantastisk underholdning og mye fart under Veko. Ta turen til Skjervet og se Longboardkonkurransen, eller nyt sol og is på Prestegårdslandet mens dere studerer paraglidere, hangglidere og fallskjermhoppere som kommer dalende. Er dere heldig arrangeres presisjonslanding på flåte på vangsvatnet -det anbefales; entusiasme, godt humør, og stor glede blant publikum når deltakerne bommer på flåten og går i vannet!  

Barn -ingen hindring! Med 8 måneder gammel Turbofrøken sovende i Ergo på ryggen fikk vi med oss Downhill Kajakk i Brandsethelva. Og når man er ferdig å sove: et skjerf og en bok til underholdning, og liten festivaldeltaker er mer enn fornøyd.De siste årene har også de yngste kommet i fokus på veko, og det 
tilbys et eget aktivitetsprogram for barn. Her kan barna være med på capoeira workshop, babypainting og barnas ekstremsportveke. Sistnevnte er det Bornas Turlag på Voss som står for, og vår eldste turbo en påmeldt og klar! På programmet står padling, slakk line, klatring og sykkel, -det sies en skal tidlig krøkes...Barnas helt egen festival heter Reverock, og arrangeres av Barnas Turlag. Årets festival går av stabelen 9. september på idylliske Sæteren gård i Bærumsmarka. Silje fra barne tv kommer, Asgeir, sjefen over alle sjefer er der, og på programmet står hip hop og breakdance kurs, cirka cirkus og spennende konserter. Med egen camp ligger alt til rette for en fantastisk festivalhelg. Ikke minst er det en super mulighet til å komme seg ut, og møte andre tur- og kulturglade små og store!

God festivalsommer:)1 kommentar: