lørdag 9. mars 2013

Sulletur er også tur

Noen ganger blir ikke turen så lang, men det spiller ingen rolle. Målet må være å komme seg ut, og oppleve sammen. Så får det heller være at vi gamle fortsatt drømmer om en real topptur, med sol og endeløse nedkjøringer i pudder til godt over beltet.. Vel, vel -småturer kan være fine de og:)

Denne gangen gikk turen rett fra utgangsdøra, til fots på nye stier. I sekken var kakao og pølser på termos, sola stod høyt, lille turbo sov i sjalet, og storeturbo fant både teltplass, "eventyrtunnell" klatrevegg og onkels hus på andre siden av "fjellet".

Og vi gamle? Vel, til tross for manglende ski, topper, pudder og renner var det fantastisk å kjenne sola varme, og bare følge storeturbo der hun fant det for godt å gå. Og at vi fant en klatrevegg omtrent rett utenfor døra? Det er jo rene julepresangen og bursdagpresangen på en gang!

Moralen er: det er ikke så farlig om turen ikke er spesielt lang eller spesielt spektakulær, så lenge man er på tur, er det største målet oppnådd: å komme seg ut -sammen.Vi fant en klatrevegg, 10 minutter fra huset -den skal testes til sommeren!

Litt klyving må til

Eventyrtunnellen, her bor det garantert troll!

Ingen tur uten... Litt "latskap" denne gangen med pølsetermos i stedet for primus.

Små topper er også topper

Tro om jeg klarer å fly litt?

En liten turbo som trives på tur, denne gangen i ullsjal fra Ellevill Wraps of Norway
God sulletur;)
3 kommentarer:

 1. Så sant, så sant! Har planar om "sulletur" i morgon :)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder, så ut som en super sulletur! Jeg er veldig enig i de at det viktigste er å komme seg på tur sammen, og med små barn er det jo mye lettere når man ikke trenger dra så langt. Vi bruker også nærmiljøet masse og finner mye glede i det :-)

  SvarSlett
 3. Håper dere fikk en fin sulletur Liv janne:)

  Takk Markablogg;) Ja, det er helt genialt når man bare kan rusle av gårde rett fra døra!

  SvarSlett