mandag 25. februar 2013

Påskehelg!

Det var påske i helgen var det ikke? Nei? Det føltes i hvert fall sånn:)

Strålende sol, myk god snø i bakken, tynne votter, ett lite lag ull bare, og varme i kinnene. Rett og slett skikkelig påskestemning! Selv vårbarnet vårt som hittil ikke har vært udelt begeistret for kulde i kinnene strålte om kapp med sola. Og vi nøt vår aller første dag på fjellet alle fire samlet.

Mammaen fikk til og med et par turer helt for seg selv, en skikkelig bonus etter å ha vært på kveldskjøring kvelden før (som kjennes i lårene i dag..! ), og storeturbo tok tallerkentrekk på egen hånd. Om det var foreldrene eller hun selv som var mest stolt vites ikke, men det er ikke til å komme fra at det er fantastisk gøy å se hva hun mestrer, og at hun er minst like ivrig som oss. Delt skiglede er mangedoblet skiglede! 


Det er ingen hemmelighet at vi ekstremt glad i bæretøy, men det hender vi børster støv av vognen;) Den er genial til frakting av ski, staver, hjelmer, mat, drikke, skiftetøy, og naturligvis er det plass til en liten trøtt lilleturbo innimellom alt utsyret.Storeturbo øver iherdig på ploging, svinger og ikke minst å stoppe. Enn så lenge er det tryggest med sele når det er mange i bakken. Sikkerhet er viktig i alpinbakken!Første gang i skibakken, endelig er alle fire på tur sammen!

 Vårbarnet vårt er prematur og har hatt en stri start. Nå er hun blitt en stor liten jente på 10 måneder, knappe 6 kg, og full av humør. Hun spiser lite selv, og hadde lenge nesesonde, som nå er byttet ut med en knapp på magen. Selv om denne bloggen ikke hovedsaklig handler om barn med litt spesielle behov, er det ikke til å komme utenom at det å reise på tur med en liten knott som får mat gjennom knapp, medfører litt kreativ tenkning og mer planlegging. Derfor vil det sikkert komme noen innlegg om det også;)
Mat på flaske og mat i sonden, alt går på tur:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar