onsdag 26. juni 2013

1-2-3 Tursommer!

Tursommeren er i gang!


Første tur ut: Gjendebufestivalen i vakre Jotunheimen. Gjendebu turisthytte drives av jotunheimens blideste kar, Lars Åge Hilde. En mann som kan kunsten å se muligheter, og som ikke minst evner å tenke stort. Så, da er det en smal sak å arrangere festival, langt til fjells, uten bilforbindelse, med en solid håndfull band og artister. Legger du til god stemning, vanvittig god mat, kreativitet og ja-mentalitet, sitter du igjen med det som sannsynligvis er årets mest joviale festival.

Skulle man fortsatt være i tvil: når du tar på deg turbuksa for å gå på festival, vet du at det blir bra:)

Festival i turbukse er som julaften og bursdag på en gang!

Kom dere ut:)

Fjellet bugner av tilbud til liten og stor. Man kan naturligvis dra utenom fellesturer og arrangementer. Men det er vel verdt å sjekke ut sommerens program i fjellet.

Gjendebu arrangeres Turbodager i begynnelsen av juli,  på Fondsbu i slutten av juli. I tillegg arrangeres et vell av dagsturer, helgeturer, og lengre turer for barn og unge. På Barnas turlag finnes en oversikt over sommerens aktiviteter over hele landet. For ungdom mellom 13-20 arrangerer DNT ung Base Camp. Vel verdt å sjekke ut!

Og, skulle festivallivet friste: Fjellfilmfestivalen arrangeres på Gjendesheim i september, senere samme måned går Fjellitteraturfestivalen av stabelen på Finse. Eidsbugarden og Vinjerock er vel verdt et besøk i midten av Juli Og sist, men ikke minst: Ekstremsportveko pågår nuh! Med mye moro for både liten og stor. Eldste turbo kan nesten ikke vente med å få delta på Bornas Ekstremsportveke, et fantastisk arrangement i regi av Borna Sitt turlag på Voss.

Dagens oppfordring: du gjettet det sikkert?
Finn en festival, kom dere til fjells! Bare se så flott det er:


God festivalsommer:)
Bedre festivalutsikt skal du lete lenge etter!
2 kommentarer: