lørdag 8. februar 2014

Alle kan!

Mottoet vårt om at "alt går!", har fått selskap av et nytt: "alle kan!"

Og med det i mente har vi tatt sats og testet ut sit-ski til lilleturbo. Bardum inviterte til testdag, og når det er snakk om en dag på ski er vi ikke vonde å be! 

Lille fikk først besøk i barnehagen av Mikal fra Bardum, slik at vi fikk prøvd setet, og sett hvilke endringer som evt må gjøres. Vi var overrasket over hvor liten den er, vi så for oss at hun ville svømme i den, men jaggu lager de ikke utstyr til små racere også!

To store og én liten møtte spent opp i bakken, litt testing med tom ski først, og så: selve debuten. Og det gikk over all forventning! Skien er utrolig lettkjørt, å ta heis med den er ikke noe problem, og lille? Hun jublet fra første sekund. Lilleturbo er åpenbart bygget for fart, og etter et par turer i trekket tok vi turen i stolheisen og de virkelig store bakkene. 

Og som vi koste oss! Sol, ski og god stemning. En lett rørt mamma storkoste seg mens lille sang -mamamamama, hele vegen ned. Det slo meg at guri! Så normalt! Å kunne stå på ski med barnet sitt, kose seg sammen, helt uten å tenke på utvikling, trening, spesped, sonding av mat, innlæring av tegn, våkenetter og what not. Plutselig gjorde vi noe alle andre gjør med barna sine: vi stod på ski, begge to. Hun satt ikke i en pulk bak meg, eller i en bæresele på ryggen min, hun var MED. Hun stod på ski hun og. Akkurat som storeturbo. For en følelse! 

Alle kan!

Nå er søknad om ski inne, og vi krysset fingrene for positivt vedtak og ski til påske:)

4 kommentarer:

 1. Fantastisk! Lille strålar livsglede! :) Du viser verkeleg at alt går, og er ein stor motivasjon for andre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, så gøy å høre at vi er med på å motivere andre:)

   Slett
 2. Herlige lille Turbo da, så gøy at hun storkoste seg. Den skia så genial ut, håper vedtaket kommer igjennom og dere kan få mange flere slike turer. Dere er så utrolig flinke til å finne løsninger istedenfor å se på begrensningene, veldig inspirerende. Kjenner jeg ble litt rørt jeg også :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord, kjekt å høre at vi kan inspirere:)

   Slett